Sådan vælger du en seng

En seng er et af de vigtigste møbler i dit soveværelse, og det har stor betydning for din søvnkvalitet og dit velvære. Derfor er det vigtigt at vælge en seng, der passer til dine behov og din stil. I denne artikel vil vi give dig nogle tips til, hvordan du kan vælge en seng, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en ny seng.

Hvad skal du overveje, når du vælger en seng?

Før du går i gang med at kigge på farver, materialer og design af senge, skal du først tage stilling til følgende fem ting, når du vælger en seng:

Hvor kan du finde gode eksempler på senge?

Hvis du leder efter inspiration til din nye seng, kan du besøge Luxcasa.dk’s hjemmeside. Her finder du et stort udvalg af senge i forskellige størrelser, materialer og design. Du kan også se billeder af senge i forskellige soveværelser og få ideer til, hvordan du kan indrette dit eget.

Nogle af de senge, du kan finde på Luxcasa.dk er:

 • Boxmadras. En boxmadras er en simpel og komfortabel type seng, som består af en madras med en træramme omkring. En boxmadras er nem at flytte rundt på og kræver ikke en separat sengebund eller ben. Du kan vælge mellem forskellige fastheder og størrelser af boxmadrasser på https://www.luxcasa.dk/mobel/sovevaerelse/senge/design-senge.html • Kontinentalseng. En kontinentalseng er en luksuriøs type seng, som består af tre lag: en boxmadras nederst, en springmadras i midten og en topmadras øverst. En kontinentalseng giver dig en høj komfort og støtte samt et elegant udseende. Du kan vælge mellem forskellige fastheder og størrelser af kontinentalsenge på https://www.luxcasa.dk/mobel/sovevaerelse/senge/kontinentalsenge.html • Elevationsseng. En elevationsseng er en fleksibel type seng, som består af en madras med en motoriseret ramme under. En elevationsseng giver dig mulighed for at justere højden og vinklen af hoved- og fodenden af sengen med en fjernbetjening. En elevationsseng er ideel til dig, der har brug for at ændre din sovestilling eller lindre ryg- eller nakkesmerter. Du kan vælge mellem forskellige fastheder og størrelser af elevationssenge på https://www.luxcasa.dk/mobel/sovevaerelse/senge/justerbare-senge.html

Hvordan køber du en seng online?

Hvis du har fundet den perfekte seng til dit soveværelse på Luxcasa.dk’s hjemmeside, kan du nemt bestille den online med få klik. Du skal bare følge disse trin:

 • Vælg den type seng, du vil have (boxmadras, kontinentalseng eller elevationsseng).
 • Vælg den størrelse seng, du vil have (fra 160x200 cm til 180x200 cm).
 • Vælg den fasthed sengen skal have (blød eller medium).
 • Vælg den farve sengen skal have (fra sort til beige).
 • Vælg det hovedgærde sengen skal have (fra klassisk til moderne).
 • Vælg det ben eller sokkel sengen skal have (fra træ til metal).
 • Tilføj eventuelt ekstra produkter som puder eller dyner.
 • Læg din bestilling i kurven og gå til kassen.
 • Udfyld dine personlige oplysninger og betalingsmetode.
 • Bekræft din bestilling og vent på leveringen.

Konklusion

At vælge en ny seng er ikke altid nemt, men det er det hele værd i sidste ende. En god seng vil give dig bedre søvnkvalitet og mere energi i hverdagen.

Når du skal vælge en ny seng, skal du huske at overveje disse fem ting: pladsen i dit soveværelse; dine sovevaner; fastheden af madrassen og sengebunden; behovet for opbevaring; og stilen af din nye seng.

Hvis du leder efter inspiration til din nye seng eller vil købe den online nemt og hurtigt, kan vi anbefale dig at besøge Luxcasa.dk’s hjemmeside. Her finder du et stort udvalg af kvalitetssenge i forskellige størrelser, materialer og design.

Vi håber denne artikel har hjulpet dig med at finde ud af hvordan man vælger en god seng!