Privatlivspolitik

Luxcasa er dataansvarlig og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med reglerne i databeskyttelsesforordningen (GDPR) og databeskyttelsesloven.

De persondata, som vi indsamler, opbevares af Luxcasa. De opbevares sikkert hos vores hosting-partnere.

Du kan til enhver tid:

Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant
Du kan få yderligere oplysninger om de persondata, som Luxcasa opbevarer og behandler, ved at kontakte Luxcasa Kundeservice.

Hos Luxcasa er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har accepteret nogen af de nedenstående tjenester, forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vores Vilkår og betingelser, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information.

INDSAMLING OG BEHANDLING AF PERSONDATA
Luxcasa indsamler persondata:

over telefonen
når du deltager i undersøgelser, konkurrencer eller kampagner
når du kontakter vores kundeservice i online eller på telefon
når du opretter en konto på Luxcasa
når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
når du skriver en anmeldelse af vores varer
HVILKEN TYPE INFORMATION INDSAMLER Luxcasa?
Med henblik på online handel og kundetilfredshed, målrettet online markedsføring, forbedringer af vores produkter og services, administrative og interne formål, kan Luxcasa indsamle og behandle følgende persondata om dig:

dit fulde navn
din adresse
dit mobiltelefonnummer
din e-mailadresse
IP-adresse, hvor du handler fra
udvalgt leveringsbutik
virksomhed
Al persondata bliver behandlet fortroligt. Den juridiske basis for behandlingen af dine persondata er følgende:

Indsamling er nødvendig for at leve op til en kontrakt, i hvilken dataindehaveren tager del (f.eks. handel på Luxcasa)
Behandling er nødvendig for at leve op til juridiske forpligtelser (f.eks. at leve op til bogføringsloven)
Behandling er nødvendig med henblik på Luxcasas legitime interesser (f.eks. interne forretningsformål som forbedring af vores hjemmeside eller af vores tjenester og produkter samt påvisning af svindel)
Dit samtykke (nyhedsbreve, opret konto)
Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.

Hvis du opretter en ordre på Luxcasa, vil du i nogle tilfælde modtage en e-mail med invitation til at anmelde din oplevelse eller de varer, du har købt.

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering.

Dine persondata vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da vi anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Luxcasa overfører kun dine persondata til relevante transportører i forbindelse med levering. Om nødvendigt overfører Luxcasa persondata til relevante leverandører. Luxcasa overfører ikke, sælger ikke eller gør på anden måde dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter.

Vi opbevarer kun dine persondata i den periode, hvor det er nødvendigt og med de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Perioden afhænger af typen af persondata og af årsagen til, at vi oprindeligt indsamlede dine persondata. Vi gennemgår løbende den periode, vi opbevarer dine data og vurderer vores årsag til at opbevare dine persondata og det juridiske grundlag.

BETALING PÅ Luxcasa
Når du betaler på Luxcasa, sker betalingen igennem en sikker forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger er utilgængelige for uvedkom.